Moderne gebouwen ontwikkelen zich meer en meer tot een knooppunt van hoogstaande technologie.

O.p.m bv regel- en besturingstechniek biedt innovatieve systemen om de technologie in gebouwen optimaal te beheersen; gebouwen waar mensen onder optimale omstandigheden willen wonen en werken. Denkt u hierbij vooral aan de klimaatbeheersing en de bewaking van de luchtkwaliteit. Voor een optimaal klimaat leveren wij regelpanelen, de regeltechnische software en het beheer op afstand met eventueel grafische bediening.

Hierbij werken wij met verschillende merken regeltechnische apparatuur en de daarbij behorende software, zoals o.a.: Johnson Controls Systems; Siemens Building Automation Synco; Priva Building Intelligence. Ook kunt u ervoor kiezen om ons de benodigde veldapparatuur voor uw projecten te laten leveren.

Het grote voordeel hiervan is dat u dit onderdeel van het gebouwbeheer in zijn totaal bij ons kunt uitbesteden. Op deze manier kunnen wij zorg dragen voor het gehele project. Ook na de oplevering van uw project is O.p.m. bv regel- en besturingstechniek uw partner. U krijgt bij ons een vlotte en correcte afhandeling van technische problemen en storingen en u kunt terecht voor een benodigd technisch advies.


24/7 storing dienst

T (023) 558 33 80

Kosteneffectief verbinden met:

Priva HX- , Priva Compri TC en Priva Blue ID

Priva HX en Compri TC met Seriële verbinding via Internet VPN (4G mogelijk) Priva Blue ID via internet VPN (4G mogelijk) Geïnteresseerd, mail ons : info@opmbv.nlnetwerk actief onderhouden.

Opm sponsort Goodwill